PERHOKALASTUS – PERHONSIDONTA – KALASTUSVÄLINEET OULU – KALASTUS KIRPPUTORI – SPINFLUGA KALASTUS – Tube Fly Tying – Putkiperhot – Tubfluga by RiverBug Tube Fly method

RiverTube Putkiperhot can be found in several tackle shops in Finland! #matkakoski #lohi #riverbug #putkiperhot #perhonsidonta #merikoski #boden #rivertube #merikoski #oulu #OULUJOKI #ERÄKONTIO #LOHIPERHOT #ERÄKONTIO #PERHOPESÄ
PUTKIPERHOT - TUBEFLY - SALMON FISHING -MATKAKOSKI - TORNIONJOKI. RiverBug tube fly method gives you an easy way to make well working tube flies for all kind of fishing. #tubefly #tubfluga #flytying #flyfishing #salmon #lohi #tornionjoki #putkiperhot #perhokalastus #riverbug
PERHOKALASTUS – PERHONSIDONTA – PUTKIPERHOT – TUBE FLY – TUBFLUGA – SALMON FISHING -MATKAKOSKI – TORNIONJOKI. RiverBug tube fly method gives you an easy way to make well working tube flies for all kind of fishing. #KALASTUSVÄLINEETOULU #PERHOKALASTUSOULU #OULUJOKI #TORNIONJOKIPERHOT #VERKKOKAUPPA #KALASTUS #KALASTUSOULU #TUBFLUGASVERIGE #DALÄLV #ÄLVKARLEBY #MATKAKOSKI #tubefly #tubfluga #flytying #flyfishing #salmon #lohi #tornionjoki #putkiperhot #perhokalastus #riverbug

Julkaissut PUTKIPERHOT JA PERHONSIDONTA JA PERHOKALASTUS- KALASTUSVÄLINEET OULU - KALASTUSOPAS ILMAINEN TUBEOPASTUS - tubeflymaster - Tubfluga - Tube Flies - Perhonsidonta - Fly tying - Flugbindning

I´m Mr. Juhani Repo and inventor of RiverBug Tube Fly method. I´v been fishing with flies for 20 years and have been consentrated in salmon fishing. I also fish with Finnish Handicraft lures that are top class in The World. Now days total count of salmon and trouts that I have caught hangs around 1200-1300st. (atlantic/baltic). Chinooks have also been target on our salmon fishing and over 500 king salmon have been land with RiverBug tube flies. #putkiperhot #tubefly #riverbug #perhonsidonta #foxfur #flytying #salmonfishing #lohi #lohiperhot #matkakoski #tornionjoki #flugbindning #tubfluga #tubeflue #tubefluer #KALASTUSVÄLINEETOULU #OULUKALASTUS #KALASTUSOULU #PERHOKALASTUS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: